Lezing Patrick Van Caeckenbergh

Kunst&Zwalm organiseert op zondag 3 september een exclusieve lezing door Patrick Van Caeckenbergh, internationaal gerenommeerd kunstenaar (en Aalstenaar). De lezing gaat door in de kerk van Michelbeke en start om 11u.
Patrick Van Caeckenbergh wordt geïnterviewd door Tom Van Imschoot.

Praktisch
Toegangsprijs: 10 € per persoon
(incl. toegang Kunst&Zwalm route en drankje).
Let op: de plaatsen zijn beperkt.
Inschrijven via mail naar info@kunst-en-zwalm.be.
De inschrijving is pas definitief na betaling op rkn BE41 0016 4020 3110 (BIC: GEBABEBB) van vzw Boem, Wegvoeringstraat 115, 9230 Wetteren.
Vermeld bij de betaling jouw naam, aantal personen en “lezing K&Z”.
Voor meer info, contacteer Lily Van Glabeke: 0484 93 10 90.

Aansluitend om 13u dansperformance van Maya Roest

Over Patrick Van Caeckenbergh

“Patrick Van Caeckenbergh heeft een onstilbare honger naar kennis. Filosofie, antropologie, neurologie, gedragskunde en recent ook kwantumfysica zijn kennisgebieden die hij tracht te doorgronden en met elkaar te verbinden. Hoe meer hij weet, des te complexer de verbanden en hoe minder vat hij krijgt op de verworven kennis” (HART, 2015)

“De werkzaamheden die Van Caeckenbergh uitvoert, kunnen wel omschreven worden als een sociaal-antropologisch project, waarin hij bovenal zijn eigen gedrag en functioneren in de wereld onderzoekt. Hij combineert een fascinatie voor de natuurwetenschap met een zeer autobiografische benadering en veel gevoel voor humor en relativering. Van Caeckenbergh haalt vormen en objecten uit de alledaagse en populaire cultuur. Elk element is duidelijk leesbaar, heeft een afgebakende betekenis, tot het zich in het geheel oplost en deel wordt van een bizarre betekenisconstructie” (MHKA Ensembles)